Informatii Transport

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Acestea sunt: prin Curierat Rapid in maxim 48 ore sau la magazinul Absolut Explorer.

Taxele de transport pentru comanda dumneavoastra vor fi calculate dupa finalizarea comenzii in functie de metoda de plata aleasa, dar si de valoarea si greutatea coletului.

Curierat rapid

Termenul de livrare este de maxim 48 ore. Exceptie de la aceasta regula sunt sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, calamitati naturale(inundatii, cutremur, etc.) sau cazul de forta majora (razboi, prabusire de avion, accident de masina,etc.).

Coletele expediate prin curerat rapid sunt sigilate si asigurate pe toata durata transportului, pana la livrare.

Ridicare de la magazinul Absolut Explorer

Produsele se pot ridica de la sediul Absolut Explorer (Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 74, 400104, Cluj Napoca, Cluj), de Luni pana Vineri, intre orele 11:00 si 18:00, de catre client sau o persoana imputernicita de acesta.

Promotia “Transport Gratuit pentru comenzi de peste 300 lei” se aplica comenzilor de minim 300 lei (TVA inclus ). Livrarea se face prin firme de curierat rapid. In cazul adreselor care nu sunt in aria de acoperire a firmei de curierat rapid, se platesc kilometri suplimentari de la cel mai apropiat punct al firmei de curierat pana la adresa de livrare.

Taxele de transport sunt suportate de catre client, astfel:

 Prin curierat rapidRidicare din magazin
Tarif30 RONGratuit


Preturile includ TVA si vor fi actualizate in functie de evolutia inflatiei, pretul carburantilor si cursul leu/euro.